Blog

Eşyalarınızı Taşırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Eşya taşımak oldukça yorucu ve stresli bir süreçtir. eşyanız ister az olsun iister çok olsun yeni bir yerde yaşamaya devam edecek olmakla birleşince hepimizin gözünde büyüyen bir soruna dönüşebilir. ancak her durumda olduğu gibi taşınmada da süreci kolaylaştırmanın yolları tabi ki vardır. Bazı püf noktalarına dikkat ederek taşınmayı hem konforlu hemö de güvenli bir hale getirebiliriz. 


Eşyalarınızı taşırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar;

İyi bir planlama yapmak ilk adımınız olmalı

Taşınma tarihini önceden belirleyin ve taşıma işlemi için yeterli zaman ayırın. Eşyalarınızı detaylı bir şekilde envanterleyin ve hangi eşyanın nerede bulunduğunu belirtmek için etiket kullanın.

Eşyaları kolilerken eski ve yırtık ambalajlar yerine temiz, yıpranmamış ambalaj malzemelerini tercih edin. Hassas ve kırılabilir eşyaları özel ambalaj malzemeleri ile koruyun. Karton kutuları ağırlıklı olarak dolu tutun ve üstlerine içerik açıklamaları yazın. Mobilya ve büyük eşyaları taşırken çizilmeleri veya hasar görmeleri engellemek için koruma malzemeleri kullanın.

Karton kutuları fazla ağırlıkla doldurmayın. Ağır eşyaları küçük kutulara, hafif eşyaları büyük kutulara koyun.

Eşyaları korumak için boşlukları doldurun. Kutular arasındaki boşlukları uygun şekilde doldurarak eşyaların taşıma sırasında hareket etmesini önleyin.

Değerli eşyaları diğer eşyalardan ayrı tutun ve gerektiğinde sizinle birlikte taşıyın.

Taşınma günü için temel ihtiyaçlarınızı (su, atıştırmalıklar, temizlik malzemeleri, ilaçlar vb.) önceden hazırlayın.

Profesyonel bir nakliyat firması seçmek, eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayacaktır. Bu sebeple Eskişehir nakliyat firmaları arasından seçim yaparken özenli davranmaya dikkat edin.

 

WhatsApp ile İletişim WhatsApp ile İletişim Telefon Hemen Bize Ulaşın
Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım